Kontakta mig

Tullinge TP FK

 

Tullinge TP Fotboll 

Om klubben

Tullinge TP Fotboll är ortens största och mest anrika förening med anor ända tillbaka till 1944 då föreningen bildades. Enligt legenden var initiativtagarna tre pojkar vars hus låg i en triangel i förhållande till varandra . Därav det något udda namnet, Tullinge Triangel Pojkar. Tullinge TP Fotboll har i dagsläget över 600 medlemmar och växer så det knakar i takt med den stora inflyttning som nu sker till Tullinge.

Anläggning och verksamhet

Hela fotbollens verksamhet huserar idag på idylliska Brantbrinks IP, ett par stenkast från Riksten, längs Flottiljvägen. Där förfogar klubben över två stycken 11-mannaplaner med konst- och naturgräs, där samtliga lag tränar och spelar sina matcher. Allt från knatteverksamheten till vårt Herr- och Damlag samt Veteranlag. Vi har här även vårt kansli samt vår helt egen klubbstuga med cafeteria, konferensrum och festlokal. Samtliga lag har även ett eget förråd på anläggningen där de förvarar bollar, matchtröjor, träningsvästar, sjukvårdsmaterial och allt annat som hör laget till.

TTP:S Knattefotboll

Med vår fantastiska Knattefotbollsskola välkomnas våren definitivt i Tullinge. Varje måndag från och med maj fylls Brantbrinks IP till bristningsgränsen med 5- och 6 åriga knattar som tar sina första kliv i fotbollskärriären samt föräldrar och andra anhöriga som följer dem noggrannt! Tillsammans med våra unga och ambitiösa instruktörer får barnen för första gången under organiserade former prova på att leka fram glädjen med fotbollen genom enkla övningar och mycket tvåmålsspel!

Från Knatte till Sanktanspelare

Efter 1 eller 2 år på fotbollsskolan är det dags att bilda lag och delta i seriespel i Sanktan för de som fastnat för fotbollen. Ett intresse om att få vara med i ett lag när nästa säsong startar anmäls till klubben efter att Knattefotbollsskolan avslutas och i god tid innan kallas föräldrar till respektive pojkar och flickor för ett möte med klubbens Sportchef för en introduktion. Där presenteras klubbens värderingar, filosofier och utbildningsmodell närmare. Därefter tillsätts en organisation kring laget med tränare, lagledare, webansvarig, cafeteriaansvarig bland de föräldrar som visar sitt intresse för att driva laget det kommande året.

Utbildningsmodell

Det är inte bara matchtröjan som binder oss samman utan även hur vi tänker fotboll och ledarskap. "Tullingemodellen" kallar vi vårt gemensamma sätt att arbeta inom föreningen. Den ger oss en gemensam plattform att utgå ifrån för att alla lag ska arbeta på samma sätt träning som på match. De interna utbildningarna för våra ledare rör i stor utsträckning hur och vad vi tränar på under Teknikmåndagar & Utvecklingsträningar som riktar sig mot 5- och 7-manna lagen samt Talangträningar som riktar sig gentemot 9- och 11-mannalagen. Detta har gett oss som förening ett gemensamt sätt att arbeta samt ett gemensamt språk som alla använder på fotbollsplanen. Idag är TTP FK ETT lag som jobbar mot ETT gemensamt mål - nämligen att skapa ett livslångt intresse för fotboll!

Tullinge TP FK – En breddförening

Vi är en breddförening vilket betyder att vi finns till för alla som vill spela fotboll. Tjejer som killar. Knattar som veteraner. För dig som vill satsa genom att delta i allt klubben erbjuder eller för dig som bara vill spela en eller två dagar i veckan. Alla som börjar hos oss ges nämligen möjlighet att spela på just sin nivå och efter sitt intresse. Och vi ser det också som självklart att våra barn och ungdomar ska kunna utöva andra idrotter vid sidan om sitt fotbollsspelande. Inga barn ska behöva välja idrott i alltför tidig ålder.

Börja spela i något av våra lag redan idag!

Om du vill spela i en förening som sätter dig som individ i fokus och där det går lika bra att träna en gång per vecka som att delta i allt som erbjuds, då ska du börja spela i något av våra lag. Inga speciella förkunskaper krävs, bara ett brinnande intresse eller en stor nyfikenhet för fotboll! Och är du osäker på vilket går det givetvis bra att bara komma upp och prova på några gånger. Våra lag tar alltid emot nya spelare. Även mitt under brinnande säsong. Vårt kansli ser fram emot ditt samtal eller mail!

 

Varmt välkommen!

Tullinge TP FK

Dali Savic

 

Uppdaterad 2013-09-30

Tullinge TP Fotboll

Kontaktperson: Dali Savic

Mobil: 0761-88 12 82
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webb: www.ttpfotboll.se

 

Kontakt

Riksten Friluftsstad AB

Kanslivägen 29
146 37 Tullinge

Telefon: 08-449 95 30

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Riksten Friluftsstad AB är ett helägt dotterbolag till Peab Sverige AB. 

 Cookiepolicy         Personuppgiftshantering

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ange namn

Ange korrekt e-postadress

Invalid Input